Sanne de Velde    Harsenhorst
Bekijken

"Geweldig om mensen te vermaken."

Sanne de Velde Harsenhorst, geboren op 20 mei 1998 te Zwolle. Sanne groeide op in Kampen waar zij op vier jarige leeftijd begon aan de jeugdtheaterschool ‘Ventura’ waar zij spel en danslessen volgde tot haar twaalfde. Tijdens haar middelbare school volgde zij de vooropleiding bij ‘Lucia Marthas Instituut for performings Arts’ in Amsterdam en krijgt ze diverse zanglessen van Luthine Postuma. In haar examenjaar deed ze mee aan ‘Movie2Musical’ in samenwerking met de Stadsgehoorzaal Kampen en Vuur en Vlam Produkties.

Na het behalen van haar diploma begon Sanne aan de opleiding Musicaltheater aan de Song & Dance Academie in Zwolle waar zij van 2014 tot 2017 studeerde. In 2014 begon zij aan de Song & Dance Academie voor  musicaltheater waar zij 3 juli 2017 haar diploma in ontvangst mocht nemen.

Hier kreeg zij onder anderen lessen en workshops van William Spaaij, Cindy Bell, Rein Kolpa, Marjan Hommes, Marcel Visscher, Frank Beurskens en Yannick Baetens. 

Sanne speelde tijdens haar opleiding in verschillende schoolvoorstellingen waaronder ‘Hashtag de Musical’ met William Spaaij (regie), Mark Kuypers (muziek), ‘Romeo en Julia’ en werkte mee aan het ‘Thorbeckegracht Concert’ in samenwerking met René van Kooten, Berget Lewis, Cindy Bell en William Spaaij. Zij maakte in haar examen jaar ook nog een solo programma ‘HOUVAST’ met regie van Cindy Bell.

Afgelopen jaar heeft Sanne gespeeld in ‘Roodkapje de Musical’ van Van Hoorne Entertainment en kwam zij langs alle theater in Nederland. Op dit moment geeft Sanne ook workshops en diverse zang/danslessen. 

In juli 2017 is Sanne afgestudeerd aan de Song & Dance Academie voor Musicaltheater in Zwolle.Tijdens de studie heeft Sanne een mooi breed repertoire opgebouwd met ensemble en solo optredens. 

"Volgend jaar wil ik alles in het werk stellen om mijn vleugels verder uit te slaan. Het begin is er al met een geweldige stage. Momenteel tour ik door heel Nederland en Belgie met de musical ‘Roodkapje’  van Van Hoorne Entertainment. Zij produceren verschillende familie producties. 

Op 20 maart 2017 studeerde Sanne af met haar eigen solo voorstelling : HOUVAST met regie van Cindy Bell

Veelzijdig talent

Je kan Sanne herkennen als een veelzijdig talent. Met name door haar uitstraling weet zij het publiek te overtuigen met haar zang, dans en spel.

Ik blijf het heel bijzonder vinden om op te komen, de spotlights op mijn  gezicht te voelen en de mensen te mogen vermaken. Ik ben me er goed bewust van dat dit leven altijd hard werken is. Naast mijn optredens op de bühne heb ik ook passie voor lesgeven in Musical. Het mooiste vak overbrengen op kinderen en dat met plezier doen. Heel veelzijdig, maar dubbel en dwars de moeite waard"

Sanne heeft een sterk volume waarmee zij de hele zaal kan bereiken. Beheerst verschillende stijlen. Klassiek, musical, jazz/pop, kleinkunst. 
Heldere sound, met een groot bereik, geschoolde stem, goede techniek. 

06 291 711 01 

sannedevelde@hotmail.com

Contact

Sanne de Velde Harsenhorst
Henk Steenbeekhof 47 
8264 BZ KAMPEN

Tel: 06 291 711 01
Boekingen: sannedevelde@hotmail.com
Stemtype: Alt/Mezzo Sopraan

Stel een vraag

Versturen